Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8938
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Tường Minh
dc.date.accessioned2023-11-09T01:41:46Z-
dc.date.available2023-11-09T01:41:46Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=277612en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8938-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKinh tế Châu Á - Thái Bình Dương - 2019 - no.553 - tr.64-66 - ISSN.0868-3808en
dc.subjectKinh tế Châu Á - Thái Bình Dươngen
dc.titleĐặc điểm của thực phẩm an toàn và những yếu tố ảnh hưởng đến hành vi tiêu dùng của khách hàngen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv168S5532019064.pdf
  • Size : 203,29 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.