Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8293
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thị Hồng Thúy
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Tùng
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Khôi
dc.contributor.authorVũ, Thị Hường
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Anh Thư
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Lương
dc.date.accessioned2023-11-08T08:00:28Z-
dc.date.available2023-11-08T08:00:28Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=276682en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8293-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp và Phát triển nông thôn - 2019 - no.09 - tr.75-80 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp và Phát triển nông thônen
dc.titleMột số đặc tính lý hóa của tinh bột carboxymethyl tổng hợp từ tinh bột hạt míten
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S092019075.pdf392.55 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.