Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8101
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Tuấn Điệp
dc.contributor.authorTrần, Thị Hiền
dc.contributor.authorChu, Thùy Dương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Phương
dc.date.accessioned2023-11-08T07:59:26Z-
dc.date.available2023-11-08T07:59:26Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=276507en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8101-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp và Phát triển nông thôn - 2019 - no.03+04 - tr.31-37 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp và Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của một số yếu tố đến nuôi cấy tạo cây và củ in vitro của giống khoai tây Favoriteen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S03-042019031.pdf509.68 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.