Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/7957
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hạnh
dc.contributor.authorVũ, Thị Nga
dc.date.accessioned2023-11-08T07:58:42Z-
dc.date.available2023-11-08T07:58:42Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=276336en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/7957-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp và Phát triển nông thôn - 2019 - no.05 - tr.35-41 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp và Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của độ chín thu hái đến một số đặc tính lý hóa của quả hồng Thạch Thấten
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S052019035.pdf515.65 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.