Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/7957
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hạnh
dc.contributor.authorVũ, Thị Nga
dc.date.accessioned2023-11-08T07:58:42Z-
dc.date.available2023-11-08T07:58:42Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=276336en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/7957-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp và Phát triển nông thôn - 2019 - no.05 - tr.35-41 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp và Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của độ chín thu hái đến một số đặc tính lý hóa của quả hồng Thạch Thấten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S052019035.pdf
  • Size : 515,65 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.