Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/7469
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Lê, Hoàng Bảo Ngọc | |
dc.date.accessioned | 2023-11-08T07:52:10Z | - |
dc.date.available | 2023-11-08T07:52:10Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=274357 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/7469 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Công thương - 2019 - no.8 - tr.420-425 - ISSN.0866-7756 | en |
dc.subject | Tạp chí Công thương | en |
dc.title | Tiềm năng ứng dụng của thực khuẩn thể trong lĩnh vực nông nghiệp và an toàn thực phẩm = Application potential of phage bacteria in the field of agriculture and food safety | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv146S82019420.pdf
Size : 306,93 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.