Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/7369
Title: Khảo sát các yếu tố ảnh hưởng đến độ cứng của bơ dừa = Investigation on the factors that affect the firmness of coconut butter
Authors: Mai, Thùy Cang
Nguyễn, Thảo Yến Phượng
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2019 - no.11 - tr.506-512 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=274116
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/7369
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S112019506.pdf503.5 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.