Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/7369
Title: | Khảo sát các yếu tố ảnh hưởng đến độ cứng của bơ dừa = Investigation on the factors that affect the firmness of coconut butter | Authors: | Mai, Thùy Cang Nguyễn, Thảo Yến Phượng |
Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2019 - no.11 - tr.506-512 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=274116 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/7369 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S112019506.pdf | 503.5 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.