Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/71003
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNhữ, Thị Thúy
dc.contributor.authorTrần, Thụy Khánh Linh
dc.contributor.authorPhạm, Thị Lan Anh
dc.contributor.authorLora, Claywell
dc.contributor.authorTrần, Quang Khánh
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Toàn
dc.date.accessioned2023-12-27T03:07:36Z-
dc.date.available2023-12-27T03:07:36Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340516en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/71003-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học thực hành 175, Bệnh viện Quân y 175 - 2022 - no.29 - tr.30-41 - ISSN.2354-1024en
dc.subjectTạp chí Y học thực hành 175, Bệnh viện Quân y 175en
dc.titleĐánh giá mức độ tuân thủ chế độ ăn của người bệnh đái tháo đường tuýp 2 = Assessment the level of dietary adherence in patients with type 2 diabetesen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv532S292022030.pdf383.43 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.