Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70865
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Thị Kiều Anh
dc.date.accessioned2023-12-27T03:05:55Z-
dc.date.available2023-12-27T03:05:55Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350675en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70865-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.4 - tr.575-588 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectTạp chí Khoa Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleNguy cơ sức khỏe cộng đồng liên quan ô nhiễm vi sinh vật trong thực phẩm: Tổng quan tài liệu = Public health risks related to microbial contamination of foods: A literature reviewen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv166V5S42022575.pdf
  • Size : 663,65 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.