Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70865
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bùi, Thị Kiều Anh | |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T03:05:55Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T03:05:55Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350675 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70865 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.4 - tr.575-588 - ISSN.2615-9252 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm | en |
dc.title | Nguy cơ sức khỏe cộng đồng liên quan ô nhiễm vi sinh vật trong thực phẩm: Tổng quan tài liệu = Public health risks related to microbial contamination of foods: A literature review | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.