Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70842
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Hùng Sơn
dc.date.accessioned2023-12-27T03:05:48Z-
dc.date.available2023-12-27T03:05:48Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350673en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70842-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.4 - tr.553-574 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectTạp chí Khoa Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleTổng quan đánh giá độc tính và hoạt tính sinh học của dược thực phẩm dựa trên mô hình tế bào in vitro = Bioactivity and toxicity evaluation of nutraceuticals using in vitro cell-based models: A reviewen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv166V5S42022553.pdf1.61 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.