Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70786
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Tuyết Nga
dc.contributor.authorNguyễn, Huyền Trang
dc.date.accessioned2023-12-27T03:05:30Z-
dc.date.available2023-12-27T03:05:30Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347314en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70786-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.2 - tr.323-327 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titleBào chế dung dịch sát khuẩn miệng Chlorhexidine 2% và một số đặc tính của sản phẩm trong phòng thí nghiệmen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv46V518S22022323.pdf278.88 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.