Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70354
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Hồng Quyên
dc.contributor.authorNguyễn, Thu Hằng
dc.contributor.authorBùi, Tiến Đạt
dc.date.accessioned2023-12-27T03:00:56Z-
dc.date.available2023-12-27T03:00:56Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350628en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70354-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) - 2022 - no.7 - tr.95-101 - ISSN.2815-5866en
dc.subjectKhoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang)en
dc.titleẢnh hưởng của chế phẩm Lacto đến sức sản xuất thịt và khả năng kháng bệnh của ếch Thái Lan = Dat. Effects of Lacto product on meat production and disease resistance of Thailand frogsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv162S72022095.pdf
  • Size : 346,99 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.