Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70343
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKhổng, Thị Thanh
dc.contributor.authorPhạm, Thị Bình
dc.contributor.authorĐào, Thị Vân Anh
dc.date.accessioned2023-12-27T03:00:53Z-
dc.date.available2023-12-27T03:00:53Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350625en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70343-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) - 2022 - no.7 - tr.77-83 - ISSN.2815-5866en
dc.subjectKhoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang)en
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của một số yếu tố công nghệ đến chất lượng trà túi lọc đinh lăng (Polyscias Fruticias (L.) Harms) bổ sung lá sen = Effects of technological factors on the quality of dinh lang (Polyscias Fruticias (L.) Harms) tea bag supplemented with lotus leafen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv162S72022077.pdf
  • Size : 426,89 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.