Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70343
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKhổng, Thị Thanh
dc.contributor.authorPhạm, Thị Bình
dc.contributor.authorĐào, Thị Vân Anh
dc.date.accessioned2023-12-27T03:00:53Z-
dc.date.available2023-12-27T03:00:53Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350625en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70343-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) - 2022 - no.7 - tr.77-83 - ISSN.2815-5866en
dc.subjectKhoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang)en
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của một số yếu tố công nghệ đến chất lượng trà túi lọc đinh lăng (Polyscias Fruticias (L.) Harms) bổ sung lá sen = Effects of technological factors on the quality of dinh lang (Polyscias Fruticias (L.) Harms) tea bag supplemented with lotus leafen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv162S72022077.pdf426.89 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.