Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70254
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Nguyên
dc.contributor.authorKhổng, Thị Thanh
dc.date.accessioned2023-12-27T03:00:24Z-
dc.date.available2023-12-27T03:00:24Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350616en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70254-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) - 2022 - no.7 - tr.41-47 - ISSN.2815-5866en
dc.subjectKhoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang)en
dc.titleẢnh hưởng của tỷ lệ phối trộn các thành phần hữu cơ tạo ruột bầu đến khả năng ra rễ, tốc độ sinh trưởng và phát triển của cây Bạch đàn ở giai đoạn vườn ươm = Effects of mixing ratio of organic ingredients on rooting capacity, growth and development of Eucalyptus at the stage of nursery gardenen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv162S72022041.pdf
  • Size : 1,31 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.