Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70254
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Nguyên
dc.contributor.authorKhổng, Thị Thanh
dc.date.accessioned2023-12-27T03:00:24Z-
dc.date.available2023-12-27T03:00:24Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350616en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/70254-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) - 2022 - no.7 - tr.41-47 - ISSN.2815-5866en
dc.subjectKhoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang)en
dc.titleẢnh hưởng của tỷ lệ phối trộn các thành phần hữu cơ tạo ruột bầu đến khả năng ra rễ, tốc độ sinh trưởng và phát triển của cây Bạch đàn ở giai đoạn vườn ươm = Effects of mixing ratio of organic ingredients on rooting capacity, growth and development of Eucalyptus at the stage of nursery gardenen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv162S72022041.pdf1.31 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

6
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.