Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69846
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thế Nữ
dc.contributor.authorHoàng, Thị Thu Quyền
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Huyền
dc.contributor.authorKiều, Thị Thu Hương
dc.date.accessioned2023-12-27T02:55:11Z-
dc.date.available2023-12-27T02:55:11Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=343026en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69846-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.8 - tr.396-401 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleCác nhân tố ảnh hưởng tới việc áp dụng kế toán quản trị chi phí cho ngành Dịch vụ đồ uống: Nghiên cứu tại địa bàn Hà Nội = Factor affecting the use of cost management accounting in the beverage service industry: A study on beverage service companies in Hanoien
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S82022396.pdf747.09 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

14
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.