Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69846
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thế Nữ
dc.contributor.authorHoàng, Thị Thu Quyền
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Huyền
dc.contributor.authorKiều, Thị Thu Hương
dc.date.accessioned2023-12-27T02:55:11Z-
dc.date.available2023-12-27T02:55:11Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=343026en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69846-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.8 - tr.396-401 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleCác nhân tố ảnh hưởng tới việc áp dụng kế toán quản trị chi phí cho ngành Dịch vụ đồ uống: Nghiên cứu tại địa bàn Hà Nội = Factor affecting the use of cost management accounting in the beverage service industry: A study on beverage service companies in Hanoien
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S82022396.pdf
  • Size : 747,09 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.