Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69795
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Thị Ngần
dc.contributor.authorHà, Thị Thanh Hương
dc.contributor.authorPhạm, Thu Thảo
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Hải
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hải Yến
dc.contributor.authorBùi, Thị Thương
dc.contributor.authorNguyễn, Thu Hiền
dc.date.accessioned2023-12-27T02:54:54Z-
dc.date.available2023-12-27T02:54:54Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=339165en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69795-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội - 2022 - no.02 - tr.35-42 - ISSN.2615-9309en
dc.subjectTạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nộien
dc.titleNghiên cứu đánh giá hai phương pháp chiết xuất tinh dầu từ hoa bưởi = Evaluation of Two Methods of Extracting Essential Oils from Citrus maximaen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv182V38S022022035.pdf804.97 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.