Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69627
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Hùng Sơn
dc.date.accessioned2023-12-27T02:53:56Z-
dc.date.available2023-12-27T02:53:56Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349104en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69627-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.553-574 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleTổng quan đánh giá độc tính và hoạt tính sinh học của dược thực phẩm dựa trên mô hình tế bào in vitro = Bioactivity and toxicity evaluation of nutraceuticals using in vitro cell-based models: A reviewen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv165V5S32022553.pdf
  • Size : 1,61 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.