Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69615
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Ngọc Liên
dc.contributor.authorCô, Hồng Sơn
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Luy
dc.date.accessioned2023-12-27T02:53:53Z-
dc.date.available2023-12-27T02:53:53Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349091en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69615-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.474-487 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleXác định hàm lượng chlorate và perchlorate trong mẫu cá tra bằng phương pháp sắc ký lỏng khối phổ hai lần (LC-MS/MS) = Determination of chlorate and perchlorate in pangasius samples by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-MS/MS)en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv165V5S32022474.pdf1.06 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

4
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.