Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69606
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Huỳnh Anh Vũ
dc.contributor.authorNguyễn, Hoàng Khuê Tú
dc.contributor.authorLương, Sơn Tùng
dc.contributor.authorHuỳnh, Yên Hà
dc.contributor.authorChu, Vân Hải
dc.date.accessioned2023-12-27T02:53:50Z-
dc.date.available2023-12-27T02:53:50Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349058en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69606-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.349-360 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleKhảo sát khả năng ức chế nấm men của acid sorbic và cyclohoheximide ứng dụng vào quy trình định lượng Lactobacillus spp. trong chế phẩm sinh học probiotic = Research for the yeast inhibiting ability of sorbic acid and cycloheximide applied to the quantitative analysis of Lactobacillus spp.en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv165V5S32022349.pdf
  • Size : 302,57 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.