Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69602
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDương, Nguyên Nguyễn Nữ
dc.contributor.authorTrương, Văn Nhân
dc.contributor.authorLê, Thanh Tâm
dc.contributor.authorNguyễn, Thành Duy
dc.contributor.authorLý, Tuấn Kiệt
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Đông
dc.date.accessioned2023-12-27T02:53:49Z-
dc.date.available2023-12-27T02:53:49Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349049en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69602-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.311-322 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleXác định đồng thời ethylene oxide và 2-chloroethanol trong thực phẩm bằng sắc ký khí ghép khối phổ ba tứ cực kết hợp với chiết mẫu QuEChERS = Determination of ethylene oxide and 2-chloroethanol in food by triple quadrupole GC-MS/MS, combined with QuEChERS extractionen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv165V5S32022310.pdf599.36 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.