Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69602
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDương, Nguyên Nguyễn Nữ
dc.contributor.authorTrương, Văn Nhân
dc.contributor.authorLê, Thanh Tâm
dc.contributor.authorNguyễn, Thành Duy
dc.contributor.authorLý, Tuấn Kiệt
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Đông
dc.date.accessioned2023-12-27T02:53:49Z-
dc.date.available2023-12-27T02:53:49Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349049en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69602-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.311-322 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleXác định đồng thời ethylene oxide và 2-chloroethanol trong thực phẩm bằng sắc ký khí ghép khối phổ ba tứ cực kết hợp với chiết mẫu QuEChERS = Determination of ethylene oxide and 2-chloroethanol in food by triple quadrupole GC-MS/MS, combined with QuEChERS extractionen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv165V5S32022310.pdf
  • Size : 599,36 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.