Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69596
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Tuyết Mai
dc.contributor.authorNguyễn, Tấn Hải
dc.date.accessioned2023-12-27T02:53:47Z-
dc.date.available2023-12-27T02:53:47Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349045en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69596-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.265-278 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleĐặc điểm các vụ ngộ độc thực phẩm tại thành phố Đà Nẵng giai đoạn từ năm 2010-2020 = Characteristic of food poisoning situation in Da Nang city in 2010 - 2020en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv165V5S32022265.pdf
  • Size : 372,04 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.