Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69586
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐỗ, Mạnh Hùng
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Long
dc.date.accessioned2023-12-27T02:53:44Z-
dc.date.available2023-12-27T02:53:44Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349040en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69586-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.217-225 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleThực trạng nguồn gốc nguyên liệu thực phẩm tại các bếp ăn tập thể doanh nghiệp, trường học có vốn đầu tư trong nước - tỉnh Hưng Yên năm 2019 = Source of food in the kitchencollectives of enterprises, schools with domestic investment capital ingredients - Hung Yen province in 2019en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv165V5S32022217.pdf
  • Size : 275,17 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.