Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69292
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBạch, Thị Như Quỳnh
dc.contributor.authorNinh, Thị Tuyết Lan
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Minh Huyền
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Mến
dc.contributor.authorPhạm, Thị Lệ
dc.contributor.authorMai, Thị Đàm Linh
dc.date.accessioned2023-12-27T02:50:39Z-
dc.date.available2023-12-27T02:50:39Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347378en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69292-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.1 - tr.140-150 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleĐặc tính probiotic của Bifidobacterium infantis phân lập tại Việt nam = Probiotic characteristics of Bifidobacterium infantis isolated in Vietnamen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv165V5S022022140.pdf1.04 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.