Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69292
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBạch, Thị Như Quỳnh
dc.contributor.authorNinh, Thị Tuyết Lan
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Minh Huyền
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Mến
dc.contributor.authorPhạm, Thị Lệ
dc.contributor.authorMai, Thị Đàm Linh
dc.date.accessioned2023-12-27T02:50:39Z-
dc.date.available2023-12-27T02:50:39Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347378en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69292-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.1 - tr.140-150 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleĐặc tính probiotic của Bifidobacterium infantis phân lập tại Việt nam = Probiotic characteristics of Bifidobacterium infantis isolated in Vietnamen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv165V5S022022140.pdf
  • Size : 1,04 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.