Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69288
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Thanh
dc.contributor.authorHoàng, Thu Trang
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Vân Anh
dc.date.accessioned2023-12-27T02:50:38Z-
dc.date.available2023-12-27T02:50:38Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347379en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69288-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.1 - tr.151-159 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleNghiên cứu tác dụng hạ đường huyết của dịch chiết lá xoài trồng tại Sơn La = Study on the hypoglycemic effect of mango leaf extract grown in Son Laen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv165V5S022022151.pdf
  • Size : 872,86 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.