Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69288
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Thanh
dc.contributor.authorHoàng, Thu Trang
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Vân Anh
dc.date.accessioned2023-12-27T02:50:38Z-
dc.date.available2023-12-27T02:50:38Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347379en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69288-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.1 - tr.151-159 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleNghiên cứu tác dụng hạ đường huyết của dịch chiết lá xoài trồng tại Sơn La = Study on the hypoglycemic effect of mango leaf extract grown in Son Laen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv165V5S022022151.pdf872.86 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.