Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69283
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Quang Đông
dc.contributor.authorArina, Ivanova
dc.contributor.authorSiyuan, Qiu
dc.contributor.authorIngela, Lanekoff
dc.date.accessioned2023-12-27T02:50:36Z-
dc.date.available2023-12-27T02:50:36Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347352en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69283-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.1 - tr.89-103 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleXác định đồng thời các acid hữu cơ trong đồ uống bằng diện di mao quản sử dụng detector UV = Simultaneous determination of four organic acids in beverages by capillary electrophoresis coupled with ultraviolet detectoren
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv165V5S022022089.pdf1.26 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.