Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69100
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Phương Chi
dc.contributor.authorNguyễn, Tân Thành
dc.contributor.authorHoàng, Thị Lệ Hằng
dc.contributor.authorTrần, Đình Thắng
dc.date.accessioned2023-12-27T02:49:40Z-
dc.date.available2023-12-27T02:49:40Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345527en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69100-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.04 - tr.69 - 76 - ISSN.1859 - 1558en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleTối ưu điều kiện sấy hành đen bằng công nghệ bơm nhiệt = Optimization of drying conditions of black shallot by heat pump technologyen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv490S042022069.pdf
  • Size : 347,07 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.