Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/68958
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Huế
dc.contributor.authorPhạm, Minh Tuấn
dc.date.accessioned2023-12-27T02:49:00Z-
dc.date.available2023-12-27T02:49:00Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334184en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/68958-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2022 - no.01 - tr.50-59 - ISSN.2354-080Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleTình trạng dinh dưỡng và thực trạng nuôi dưỡng của bệnh nhân suy tim cấp tại Viện Tim mạch Việt Nam 2020 = Nutritional status and dietary intake of patients with acute heart failure at the vietnam heart institute in 2020en
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv251V149S012022050.pdf324.57 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.