Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/68621
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thị thanh Huyền
dc.contributor.authorNguyễn, Hữu Tuấn
dc.date.accessioned2023-12-27T02:41:29Z-
dc.date.available2023-12-27T02:41:29Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349575en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/68621-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học xã hội Tây Nguyên - 2022 - no.2 - tr.39-46 - ISSN.1859-4042en
dc.subjectKhoa học xã hội Tây Nguyênen
dc.titleNhững yếu tố sản xuất ảnh hưởng đến năng lực cạnh tranh cà phê, hồ tiếu xuất khẩu ở các tỉnh Tây Nguyên = Production factors affecting the competing capability of coffee and pepper exports in the Central Highlands provincesen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv433S22022039.pdf254.06 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.