Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/68151
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhùng, Thị Lan Hương
dc.contributor.authorNguyễn, Phương Quý
dc.contributor.authorVũ, Xuân Dương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Thảo
dc.date.accessioned2023-12-27T02:37:38Z-
dc.date.available2023-12-27T02:37:38Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347389en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/68151-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Sư phạm Hà Nội 2) - 2022 - no.1 - tr.88-96 - ISSN.2815-56XXen
dc.subjectKhoa học (Đại học Sư phạm Hà Nội 2)en
dc.titleẢnh hưởng của loại hom, mùa vụ và một số chất kích thích tạo rễ thương mại tới quá trình ra rễ của hom Hoắc hương = Influence of cutting types, seasons and some commercial rooting preparations on rooting formation of cutting patchoulien
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv165S12022088.pdf
  • Size : 962,55 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.