Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/68011
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thúy Hồng
dc.contributor.authorNguyễn, Trần Xuân Phương
dc.contributor.authorNguyễn, Lê Vũ
dc.contributor.authorHồ, Thị Thạch Thúy
dc.contributor.authorĐỗ, Chiếm Tài
dc.date.accessioned2023-12-27T02:36:54Z-
dc.date.available2023-12-27T02:36:54Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345474en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/68011-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.12 - tr.388-395 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleThành phần hóa học và hoạt tính kháng khuẩn tụ cầu vàng staphylococcus aureus của tinh dầu sả chanh, cam, lài, quế và hỗn hợp của chúng = Chemical composition and the anti-bacterial activities Staphylococcus aureus of some essential oils obtained from tropical plantsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S122022388.pdf
  • Size : 1,24 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.