Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67970
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Thắng
dc.date.accessioned2023-12-27T02:36:42Z-
dc.date.available2023-12-27T02:36:42Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349405en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67970-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Thủ Đô) - 2022 - no.61 - tr.37 - 48 - ISSN.2354 - 1512en
dc.subjectKhoa học (Đại học Thủ Đô)en
dc.titleNhu cầu ẩm thực tộc người của du khách tới Điện Biên: Thực trạng và giải pháp đáp ứng = He demand of tourists regarding ethnic cuisine in Dien Bien province: Situation and solutionsen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv443S612022037.pdf1.35 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.