Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67964
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDiệp, Kim Quyên
dc.date.accessioned2023-12-27T02:36:41Z-
dc.date.available2023-12-27T02:36:41Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350053en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67964-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Đồng Tháp) - 2022 - no.2 - tr.55-60 - ISSN.0866-7675en
dc.subjectKhoa học (Đại học Đồng Tháp)en
dc.titleNghiên cứu tạo quy trình chế biến khô xơ mít = Research and process dried rags of jackfruit producten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv392V11S22022055.pdf
  • Size : 3,53 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.