Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67964
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDiệp, Kim Quyên
dc.date.accessioned2023-12-27T02:36:41Z-
dc.date.available2023-12-27T02:36:41Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350053en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67964-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Đồng Tháp) - 2022 - no.2 - tr.55-60 - ISSN.0866-7675en
dc.subjectKhoa học (Đại học Đồng Tháp)en
dc.titleNghiên cứu tạo quy trình chế biến khô xơ mít = Research and process dried rags of jackfruit producten
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv392V11S22022055.pdf3.53 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.