Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67909
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Văn Chung
dc.contributor.authorĐinh, Thị Thanh Vy
dc.date.accessioned2023-12-27T02:35:08Z-
dc.date.available2023-12-27T02:35:08Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350050en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67909-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Đồng Tháp) - 2022 - no.2 - tr.33-38 - ISSN.0866-7675en
dc.subjectKhoa học (Đại học Đồng Tháp)en
dc.titleKhảo sát hàm lượng phenolic tổng và đánh giá hoạt tính chống oxi hóa của dịch chiết từ bã cà phê được trồng tại tỉnh Đắk Lắk = Total phenolic content and antioxidant activity assessed using coffee grounds at Daklaken
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv392V11S22022033.pdf
  • Size : 4,39 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.