Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67873
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Lợi
dc.date.accessioned2023-12-27T02:34:58Z-
dc.date.available2023-12-27T02:34:58Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349263en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67873-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.12 - tr.83 - 89 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleNghiên cứu hàm lượng tinh dầu quả thảo quả thích hợp để bảo quản thịt dê tươi = Study on the suitable contents of essential oil of Amomum aromaticum Roxb to preserve fresh goat meaten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S122022083.pdf
  • Size : 1,1 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.