Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67867
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Sơn
dc.contributor.authorChâu, Đức Thọ
dc.contributor.authorPeter, Johnson
dc.date.accessioned2023-12-27T02:34:56Z-
dc.date.available2023-12-27T02:34:56Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349251en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67867-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.12 - tr.56 - 61 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của liều lượng phân N, P, K đến năng suất và chất lượng quả xoài Cát Chu (Mangifera indica L.) vụ nghịch tại huyện Cao Lãnh, tỉnh Đồng Tháp = Effect of N, P, K dosage application on yield and fruit quality of mango (Mangifera indica L.) “Cat chu” variety off season at Cao Lanh district, Dong Thap provinceen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S122022056.pdf1.01 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

3
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.