Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67867
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Sơn
dc.contributor.authorChâu, Đức Thọ
dc.contributor.authorPeter, Johnson
dc.date.accessioned2023-12-27T02:34:56Z-
dc.date.available2023-12-27T02:34:56Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349251en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67867-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.12 - tr.56 - 61 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của liều lượng phân N, P, K đến năng suất và chất lượng quả xoài Cát Chu (Mangifera indica L.) vụ nghịch tại huyện Cao Lãnh, tỉnh Đồng Tháp = Effect of N, P, K dosage application on yield and fruit quality of mango (Mangifera indica L.) “Cat chu” variety off season at Cao Lanh district, Dong Thap provinceen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S122022056.pdf
  • Size : 1,01 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.