Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67799
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Hồng Quân | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thuỳ Linh | |
dc.contributor.author | Trần, Lê Thu Thảo | |
dc.contributor.author | Hoàng, Thị Hồng Thơm | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Thu An | |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T02:34:37Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T02:34:37Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=348977 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67799 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học Đại học Huế - 2022 - no.5A - tr.197 - 218 - ISSN.2588-1205 | en |
dc.subject | Khoa học Đại học Huế | en |
dc.title | Tác động của ngũ quan lên chất lượng cảm nhận của khách hàng ngành F&B = Impact of senses on customers’ perceived quality: research on F&B service | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv469V131S5A2022197.pdf | 912.24 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.