Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67744
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Thái Hoa Cương
dc.contributor.authorMa, Thị Thu Lệ
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Thùy Ninh
dc.contributor.authorNgô, Phương Anh
dc.contributor.authorVũ, Hải Đăng
dc.contributor.authorLưu, Hồng Sơn
dc.date.accessioned2023-12-27T02:34:20Z-
dc.date.available2023-12-27T02:34:20Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=348811en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67744-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Tân Trào) - 2022 - no.03 - tr.103 - 108 - ISSN.2354-1431en
dc.subjectKhoa học (Đại học Tân Trào)en
dc.titleNghiên cứu tối ưu hóa quy trình chiết xuất cao lỏng từ cây chùm ngây, chó đẻ răng cưa, cà gai leo = Optimization of the extraction procedure liquid extract from moringa oleifera, phyllanthus amarus, solanum hainanenseen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv444S032022103.pdf
  • Size : 635,97 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.