Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67721
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMã, Thị Bích Thảo
dc.contributor.authorNguyễn, Phương
dc.contributor.authorTrần, Hà
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng
dc.contributor.authorVũ, Văn Liệu
dc.date.accessioned2023-12-27T02:34:14Z-
dc.date.available2023-12-27T02:34:14Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=348791en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67721-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.10B - tr.56 - 62 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleTối ưu hóa các thông số kỹ thuật chưng cất tinh dầu sả hương Tây Giang theo phương pháp chưng lôi cuốn bằng hơi nước trực tiếp = Optimisation of distillation process parameters for extraction of Tay Giang citronella essential oil by direct steam distillation methoden
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8V64S10B2022056.pdf
  • Size : 1,5 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.