Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67712
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ, Thị Thủy
dc.date.accessioned2023-12-27T02:34:10Z-
dc.date.available2023-12-27T02:34:10Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=348762en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67712-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.1 - tr.91-94 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titleNghiên cứu xây dựng quy trình định lượng quercetin trong thực phẩm bảo vệ sức khỏe và thuốc bằng sắc ký lỏng hiệu năng cao = Research for establishment of process for quercetin quantification in health protection food and drug by high pressure liquid chromatographyen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv46V519S012022090.pdf
  • Size : 289,92 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.