Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67444
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Văn Luận
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Diễm Hương
dc.contributor.authorTrần, Thị Kim Nhi
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Toản
dc.date.accessioned2023-12-27T02:27:16Z-
dc.date.available2023-12-27T02:27:16Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=336744en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67444-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.06 - tr.769-781 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của xử lý nước nóng kết hợp với 1-methylcyclopropene (1-MCP) đến thời gian bảo quản sau thu hoạch của quả chanh dây tím (Passiflora edulis Sims) = Effects of Hot Water Treatment Combining with 1-Methylcyclopropene (1-MCP) on Storage Time after Harvest of Passion Fruit (Passiflora edulis Sims)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv169V20S062022769.pdf
  • Size : 1,58 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.