Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67427
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Tuấn
dc.contributor.authorLê, Quốc Chiểu
dc.contributor.authorNguyễn, Thái Biềng
dc.date.accessioned2023-12-27T02:27:10Z-
dc.date.available2023-12-27T02:27:10Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=336714en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67427-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Thảm họa và Bỏng - 2022 - no.02 - tr.13-22 - ISSN.1859-3461en
dc.subjectTạp chí Y học Thảm họa và Bỏngen
dc.titleNghiên cứu tính kích ứng da của gel nano berberin trên da lành của động vật thực nghiệmen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv156S022022013.pdf432.41 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.