Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67414
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trần, Thị Phương Nhung | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thi Trang | |
dc.contributor.author | Trần, Thị Thanh Nhã | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Ngọc Bảo Trân | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Yến Nhi | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Duy Khang | |
dc.contributor.author | Đinh, Thị Diễm | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thu Viên | |
dc.contributor.author | Phan, Thị Tuyết Mai | |
dc.contributor.author | Lê, Chi Na | |
dc.contributor.author | Võ, Quí Như | |
dc.contributor.author | Mai, Nguyễn Nguyên Thảo | |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T02:27:06Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T02:27:06Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335879 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67414 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh - 2022 - no.01 - tr.150-163 - ISSN.2525-2267 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh | en |
dc.title | Đánh giá tính an toàn của chiết xuất etanol vỏ quả Annona squamosa L. qua nghiên cứu độc tính cấp và bán mãn tính trên chuột = Safety evaluation of ethanol extract of fruit peel annona squamosa l. by acute and sub-chronic toxicity studies in mice | en |
dc.type | Article | en |
item.languageiso639-1 | vi | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairetype | Article | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv449V55S012022150.pdf | 1.33 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.