Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67407
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Phương Nhung
dc.contributor.authorTrần, Thị Thanh Nhã
dc.contributor.authorTrương, Thị Mỹ Úc
dc.contributor.authorVũ, Thị Ánh Tuyết
dc.contributor.authorNguyễn, Trường Sơn
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Kim Trinh
dc.contributor.authorQuảng, Trần Phương Tuyên
dc.contributor.authorTô, Minh Quân
dc.contributor.authorTrần, Hoài Ninh
dc.contributor.authorTrần, Phạm Thúy Vy
dc.date.accessioned2023-12-27T02:27:03Z-
dc.date.available2023-12-27T02:27:03Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335868en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67407-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh - 2022 - no.01 - tr.93-104 - ISSN.2525-2267en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minhen
dc.titleKhả năng ngăn ngừa và chống viêm của chiết xuất nước hành đen trên mô hình chuột được gây viêm khớp dạng thấp với FCA = Prevention and anti-inflammatory potential of crude aqueous extracts of black onion on fca-induced rheumatoid arthritis in miceen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv449V55S012022093.pdf1.17 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.