Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6617
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Thành Nam
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hiền
dc.contributor.authorPhan, Kim Huệ
dc.date.accessioned2023-11-08T03:19:31Z-
dc.date.available2023-11-08T03:19:31Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308593en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6617-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y tế Công cộng - 2019 - no.22-25 - ISSN.2345-1210en
dc.subjectTạp chí Y tế Công cộngen
dc.titleKhảo sát nhu cầu phục vụ suất ăn bệnh lý cho bệnh nhân điều trị nội trú tại Bệnh viện Trường Đại học Y dược Cần Thơ năm 2018en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv482S22-252019013.pdf685.52 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.