Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/66061
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Minh Hương
dc.contributor.authorHoàng, Hữu Trung
dc.date.accessioned2023-12-27T02:16:39Z-
dc.date.available2023-12-27T02:16:39Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345772en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/66061-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.14 - tr.318-323 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleNghiên cứu hiểu biết của người tiêu dùng về tồn dư kháng sinh trong tôm tại thành phố Huế, Việt Nam = A study on the consumers' knowledge towards the issue of antibiotic residues in shrimp products in Hue city, Vietnamen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S142022318.pdf
  • Size : 686,21 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.