Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65753
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Trung Quân
dc.contributor.authorHoàng, Thành Chí
dc.date.accessioned2023-12-27T02:11:14Z-
dc.date.available2023-12-27T02:11:14Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=354890en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65753-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học - Đại học Thủ Dầu Mội - 2022 - no.03 - tr.46-53 - ISSN.1859-4433en
dc.subjectKhoa học - Đại học Thủ Dầu Mộien
dc.titleNghiên cứu khả năng kháng oxi hóa của cao chiết ethanol hạt xay nhung in vitro = An in vitro investigation of the antioxidant activity of dialium cochinchinensis pierre's ethanol extracten
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv512S032022046.pdf674.92 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Download(s)

2
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.