Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65734
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Anh Huyền
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mỹ Hạnh
dc.date.accessioned2023-12-27T02:11:09Z-
dc.date.available2023-12-27T02:11:09Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=343197en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65734-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Tài Chính - 2022 - no.778 - tr.139-141 - ISSN.2615-8973en
dc.subjectTạp chí Tài Chínhen
dc.titlePhát Triển bền vững ngành Công nghiệp thực phẩm, đồ uống Việt Nam trong bối cảnh mới = Sustainable development of Vietnam's food and beverage industry in the new contexten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv133S7782022139.pdf
  • Size : 456,25 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.