Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65650
Title: Ảnh hưởng của nhiệt độ thủy nhiệt tính chất quang của dung dịch hạt cacbon nano được chế tạo từ hạt đậu xanh = Effect of reaction temperature on optical properties of carbon nanoparticles derived from mung bean
Authors: Ngô, Khoa Quang
Keywords: Khoa học & công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.6B - tr.64 - 68 - ISSN.1859-4794
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337505
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65650
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8SV6406B2022064.pdf
  • Size : 1,24 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.