Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65646
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Quang Tuấn
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Hồng
dc.date.accessioned2023-12-27T02:10:45Z-
dc.date.available2023-12-27T02:10:45Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340872en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65646-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.278 - tr.46 - 50 - ISSN.1859-476Xen
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleẢnh hưởng của bổ sung Bacillus subtitis lên khả năng sinh trưởng và thân thịt của gà Minh Dư = Effects of supplementing Bacillus subtilis on growth and meat production of Minh Du chickenen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv345S2782022046.pdf330.17 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.