Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65556
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Thanh Đức
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Hạnh
dc.date.accessioned2023-12-27T02:10:17Z-
dc.date.available2023-12-27T02:10:17Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351570en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65556-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2022 - no.2 - tr.107-113 - ISSN.1859-3585en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội)en
dc.titleNghiên cứu bảo quản kéo dài thời hạn sử dụng bánh Nẳng truyền thống làng Dòng tỉnh Phú Thọ bằng phụ gia thực phẩm = Research on extending the shelf life of traditional Nang cake of Dong village by combined food additivesen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVt70V58S022022107.pdf
  • Size : 624,59 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.